Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012


Ο Αλαφούζος αναλαμβάνει πρόεδρος του Παναθηναϊκού

Βαρύ είναι το κλίμα πλέον στον ΠΑΟ μετά το νέο στραβοπάτημα  κόντρα στον Ατρόμητο που τον έφερε  9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.


Η ομάδα δεν δείχνει πάθος μέσα στο παιχνίδι της, τα ταμεία είναι άδεια, ο Φερέιρα  που είναι υπό αμφισβήτηση από τους φιλάθλους αλλά στηρίζεται από τη διοίκηση προσπαθεί να κρατήσει ενωμένους τους παίκτες και να τους «φτιάξει» ψυχολογικά και υπό αυτέ στις συνθήκες ο Γιάννης Αλαφούζος σήμερα το απόγευμα στη διάρκεια του ΔΣ  θα βγει μπροστά αναλαμβάνοντας την προεδρία.
Το σημερινό ΔΣ (17:00) είναι κρίσιμο, αφού αναμένεται να σηματοδοτήσει αρκετές αλλαγές στην ΠΑΕ. Παίκτες και τεχνική ηγεσία δέχονται σκληρή κριτική αφού  το πρωτάθλημα φαίνεται ότι χάνεται πρόωρα και η κατάσταση είναι έκρυθμη.
Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ αφού ο Δημήτρης Γόντικας εξέφρασε την επιθυμία να περάσει σε δεύτερο πλάνο.
Επιπλέον δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος άλλος που να θέλει να καθίσει στον προεδρικό θώκο αυτή την κρίσιμη περίοδο.
Ο ιδιοκτήτης του «ΣΚΑΙ» θα αναλάβει την προεδρία τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» τον προσεχή Οκτώβριο, ενώ  θα στελεχώσει τη διοίκηση με άτομα της εμπιστοσύνης του.
Θέση αντιπροέδρου  αναλαμβάνει  ο συνεργάτης του, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ  υπάρχουν φήμες ότι  θα επιστρέψει στο προσκήνιο, μετά από εννέα χρόνια  ο Άγγελος Φιλιππίδης.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεν τίθεται ζήτημα αντικατάστασης του Ζεσουάλδο Φερέιρα παρά τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας και το τέταρτο ματς χωρίς νίκη.
Άγνωστο, ωστόσο, είναι τι θα συμβεί σε περίπτωση που ακολουθήσουν στραβοπατήματα στα δύσκολα ματς που ακολουθούν απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα, αλλά κι ενδιάμεσα με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για το Europa League.
Αν η ομάδα συνεχίσει να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο και να μην παίρνει τα αποτελέσματα κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αλλαγών στην τεχνική ηγεσία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
Ίσως και σήμερα Αλαφούζος και Φερέιρα θα έχουν συνάντηση για να αναζητήσουν τα αίτια της κακής αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας και τρόπους για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου