Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012


Ζαρντίμ: Πονοκέφαλος οι νέοι τραυματισμοί για την 11άδαΟι τραυματισμοί των Τοροσίδη και Αμπντούν προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο του Λεονάρντο Ζαρντίμ εν  όψει των αγώνων με τον Ατρόμητο και την Άρσεναλ.
Ο προπονητής των ερυθρολεύκων βλέπει πως δεν μπορεί να υπολογίζει στην προσφορά δύο βασικότατων στελεχών της 11άδας την στιγμή που προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κορμό για την νέα αγωνιστική σεζόν.
Για την αντικατάσταση του Αμπντούν ο Πορτογάλος μπορεί να υπολογίζει στους Φετφατζίδη, Μασάντο, Φουστέρ μέχρι και τον Τζεμπούρ.
Αντίστοιχα για να καλύψει το κενό στο άκρο της άμυνας μπορεί να βρει τη λύση με τους Μανιάτη, Μοντέστο και Παπάζογλου.
Όμως, κάποιες από τις λύσεις αυτές θα προκαλέσουν κι άλλες αλλαγές και μετατοπίσεις παικτών στην 11άδα κάτι που δεν βοηθά στο μοντάρισμα της ομάδας που έχει αρχίσει να κάνει.
Ο Ζαρντίμ προσπαθεί να βρει λύση που δε θα φέρει τα πάνω - κάτω στην 11άδα.
Στη θέση του Αμπντούν μπορεί να αγωνιστεί και ο Τζεμπούρ. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να παίξει ο Μήτρογλου στην κορυφή, κάτι που όμως θα φέρει πολλές αλλαγές στην επίθεση.
Αντίστοιχα, στο άκρο της άμυνας μπορούν να παίξουν οι Μοντέστο και Μανιάτης αλλά μια τέτοια μετάθεση θα άλλαζε την σύσταση της μεσαίας γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου