Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012


«Ο Κάκος ήρθε να διαλύσει τον ΠΑΟΚ»!


«Πυρά» κατά του Τάσου Κάκου εκτόξευσε ο Μιχάλης Λεοντιάδης, λέγοντας πως πήγε στο ντέρμπι με τον Άρη για να διαλύσει τον ΠΑΟΚ.

 Ο παλαίμαχος άσος των «ασπρόμαυρων», τόνισε παράλληλα με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» πως θα πρέπει ο διεθνής ρέφερι να καταλάβει ότι δεν εκείνος ο πρωταγωνιστής αλλά η ομάδα. Επιπλέον ανέφερε ότι αν ο ΠΑΟΚ πιάσει την απόδοση που πρέπει, τότε δεν μπορεί να τον κοντράρει κανείς, εκτός από τον Ολυμπιακό. «Ο ΠΑΟΚ πάει καλά φέτος, δεν υπάρχει ομάδα να τον χτυπήσει, αρκεί να πιάσει την απόδοση που πρέπει. Ο Κάκος ήρθε να διαλύσει τον ΠΑΟΚ. Οσες φορές έπαιξε την ομάδα, είχαμε δύο κόκκινες κάρτες. Ας καταλάβει ότι δεν είναι πρωταγωνιστής αυτός, αλλά η ομάδα», σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Ο ΠΑΟΚ πέρυσι έχει απώλειες στις πρώτες αγωνιστικές. Φέτος παρά τα προβλήματα που είχαμε στις αρχές, πάμε καλά. Με την παρουσία του κ. Σαββίδη πλέον ο ΠΑΟΚ είναι η πιο υγιής ομάδα. Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να τον χτυπήσει πλην του Ολυμπιακού, με τον οποίο θα είναι ντέρμπι».
Όσο για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, είπε: «Θα το πάρει ο ΠΑΟΚ το ματς, δεν πιστεύω ότι επηρεάζει σε κάτι η τιμωρία του Δώνη. Θα είναι σαν να είναι εκεί, πιστεύω ότι θα κάθεται κοντά και θα δίνει οδηγίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου