Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012


Ιμπαγάσα: Οχι και κουρασμένοι...

 

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θεωρεί πως η κούραση αποτελεί δικαιολογία για την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα. Θεωρεί δικαιολογημένη την αντίδραση του κόσμου, ωστόσο, ζήτησε τη στήριξη του καθώς πιστεύει πως σύντομα η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη.

"Όχι, σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν κουρασμένοι αφού έγιναν πολλές αλλαγές στην εντεκάδα", τόνισε ο Ιμπαγάσα, ο οποίος δεν φαίνεται να συμφωνεί με τη δικαιολογία που επικαλέστηκε μετά το ματς με τον Αστέρα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Ο "Κάνιο", ο οποίος τραυματίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα μείνει για έναν μήνα εκτός δράσης, συνέχισε λέγοντας: "Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι από μέρους μας. Το μόνο που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε".
Σχετικά με τις αποδοκιμασίες του κόσμου, υπογράμμισε:
"Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να δει ένα καλό παιχνίδι από την ομάδα του. Οταν δεν το βλέπει αυτό, όταν δεν του αρέσει η εικόνα, διαμαρτύρεται και για μένα αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Είδαν ότι δεν παίξαμε καλά, δεν κάναμε φάσεις.
Έχουν δίκιο λοιπόν! Αυτό όμως πιστεύω ότι είναι παροδικό και εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το συγκεκριμένο ματς. Θέλω να πω στους οπαδούς μας να μην χάνουν την πίστη τους και να την ενισχύσουν με τον τρόπο τους και θα το ανταποδώσουμε."
Τέλος, για το αν αισθάνεται πίεση μετά την αντίδραση του κόσμου,  απάντησε:
"Πάντα υπάρχει πίεση. Μπορεί να έχουμε 6/6 αλλά σε κάθε αγώνα υπάρχει η πίεση για την κατάκτηση της νίκης. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε πάρα πολύ δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε.
Άλλοτε παίζεις καλά, άλλοτε όχι...".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου