Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012


Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm. 

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που ζούμε, ένα αυτοκίνητο με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου είναι το ιδανικό. Αν μάλιστα συνδυάζει το χαμηλό κόστος χρήσης και συντήρησης με την κομψή και διαχρονική εμφάνιση μιας Alfa Romeo, τότε το πακέτο είναι κάτι παραπάνω από ελκυστικό.

Η Alfa Romeo Giulietta διαθέτει τη χαρακτηριστική χρηστικότητα και άνεση ενός compact αυτοκινήτου, με ευρύχωρο εσωτερικό που εξασφαλίζει μεγάλο χώρο επιβατών (πέντε άνετες θέσεις) και ένα χώρο αποσκευών 350 λίτρων.
Παράλληλα, είναι ένα αυτοκίνητο που περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά της ευρυχωρίας και της ασφάλειας που θα περίμενε κανείς από ένα όχημα της κατηγορίας της, σε συνδυασμό με το σπορτίφ χαρακτήρα μιας Alfa Romeo, ώστε να προβάλλει το ένδοξο παρελθόν της φίρμας στο μέλλον.
Το εσωτερικό, στο στιλ της δεκαετίας του 1950, και το οριζόντια προσανατολισμένο ταμπλό θυμίζουν τις προτεταμένες, λεπτές γραμμές της θρυλικής Giulietta του 1950, ενώ οι αναφορές στο παρόν και το παρελθόν συνδυάζονται αρμονικά, όπως οι διακόπτες αεροπορικού τύπου που είναι τοποθετημένοι στη μέση του ταμπλό της 8C Competizione.
Η Giulietta διατίθεται με πετρελαιοκινητήρα 1.6 λ. που αποδίδει 105 ίππους. Ο κινητήρας είναι προδιαγραφών Euro 5 και εφοδιασμένος με το σύστημα “Start&Stop”, που διαχειρίζεται το σβήσιμο και την αυτόματη επανεκκίνηση του κινητήρα στις μετακινήσεις εντός πόλης

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTDm
Κυβισμός: 1598 κ.ε
Ιπποδύναμη: 105 ίπποι
Ροπή:  320 Nm (32,5 Kgm) στις  1750 σαλ.
Τελ. Ταχύτητα:  185 χλμ/ώρα
0-100 χλμ./ώρα:  11,3 δευτ.
Κατανάλωση:  4,1 l/100 χλμ.
Εκπομπές CO2: 114 g/Km
Προδιαγραφές Euro 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου