Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012


Το 4-4-2 του Σάντος


Ο Φερνάντο Σάντος έχει καταλήξει στο σχήμα με το οποίο θα αγωνιστεί η Εθνική μας στο ματς της Παρασκευής (12/10) με τη Βοσνία.


Αν και η προετοιμασία της Εθνικής έγινε μετ` εμποδίων, λόγω των πολλών προβλημάτων, ο Σάντος δεν φαίνεται να αλλάζει τα πλάνα του και θα παρατάξει την ομάδα μας με σύστημα 4-4-2, στο οποίο Γκέκας και Σαμαράς θα βρίσκονται στην επίθεση.
Ο Σάντος κατέληξε στην επιλογή του Γκέκα αντί του Σαλπιγγίδη καθώς ο επιθετικός της Λεβάντε έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό σε αντίθεση με τον παίκτη του ΠΑΟΚ που μπήκε στην 11άδα της ομάδας του πολύ πρόσφατα.
Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Καρνέζης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι τέσσερις της άμυνας θα είναι οι Τοροσίδης (δεξιά), Σπυρόπουλος (αριστερά), Μαλεζάς και Παπασταθόπουλος.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Τζιόλης με τον Κατσουράνη, δεξιά ο Μανιάτης, αριστερά ο Φορτούνης και στην επίθεση το δίδυμο θα αποτελείται από Σαμαρά και Γκέκα.
Από εκεί και πέρα, οι διεθνείς το βράδυ της Πέμπτης (11/10) είδαν σε βίντεο το φιλικό ματς της Βοσνίας απέναντι στην Ουαλία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο.
Ο Σάντος στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύ καλή επιθετική λειτουργία που έχει η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής και ζήτησε από τους παίκτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα. Αλλωστε, παρότι θα παραταχθούμε με θεωρητικά επιθετικό σχήμα, στόχος της ομάδας είναι να περιορίσει την εξαιρετική επιθετική γραμμή των βόσνιων και στη συνέχεια να βρει το γκολ της νίκης.

1 σχόλιο:

  1. 2021 ford escape titanium hybrid - iTanium Art
    2021 ford escape titanium teeth titanium hybrid titanium necklace mens - iTanium Art. Share this: 도레미시디 출장샵 Tweet; Share titanium water bottle on: Twitter Share this: Like this: ridge wallet titanium Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like this: Like

    ΑπάντησηΔιαγραφή